Bodø/Glimt mot til

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Mange fine italienske uttaler på gjestenes navn.

Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter

Mange av dem med helt.

. For når Glimt kommer ut på matta torsdag kveld vil de møtes av 1700 tilreisende supportere fra Bodø. 8 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag.

Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter. 9 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Jens Petter Hauge med overstegsfinte på Kessie nydelig innlegg til Junker som bredsider LEDELSE BodøGlimt mot Milan.

Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Sikre deg plass på 16. Grei fangst men med rom for forbedring.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag. 9 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

SNN-tribunen er åpen for publikum. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i.

Mai for tre år siden. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

7 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 7 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Niklas Aune Johnsen.

Mai-festen mot Tromsø nå. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. BodøGlimt har slått litt sprekker i det siste og tapte cupfinalen knepent 0-1 mot Molde.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Mats Torbergsen NTB. Regnet har roet seg litt idet speaker leser opp navnene til BodøGlimt-spillerne.

Sikre deg plass på 16. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

75 54 55 00. Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

Vi gir BodøGlimt kamp til døra her sier TIL-kaptein Ruben Yttergård Jensen til Avisa Nordland. Mats Torbergsen NTB. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Billetter Rana - Glimt. BodøGlimt er det eneste laget fra Nord-Norge som har deltatt i cupen i samtlige år. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19.

Vi tror BodøGlimt vinner og det scores under 35 mål totalt. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. Takk for din påmelding.

1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Toppkampene står i kø for BodøGlimt og søndag kveld kommer Lillestrøm til Aspmyra med mål om å ta tre nye poeng.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Mandag knuste de Vålerenga 5-1 på hjemmebane i Eliteserien.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Mai-festen mot Tromsø nå. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

BodøGlimt på TV og Live Stream. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. Det spiller du på her til 270 i odds.

Bodø Glimt mot Tromsø. Krevende uke for Glimt. Bodø Glimt form og statistikk.

Mai-oppgjøret foran nærmere 8000 tilskuere vil nok huskes aller best for de to målene som ble annullert feilaktig for offside men det så lenge ut til at danske Niklas Vesterlund skulle bli matchvinner for gjestene. 17 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Mot Glimt fikk ikke de blåkledde til noe særlig og de ble til tider spilt av banen i Bodø.

Fra 1963 da alle norske lag har hatt mulighet til å kvalifisere seg til deltakelse i cupen har BodøGlimt deltatt samtlige 46 sesonger like etter følger Tromsø IL som har deltatt 41 ganger. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

U T T V V. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden. 1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke.

BodøGlimt er forøvrig ett av tre nord-norske lag som har spilt i den øverste divisjonen. Med fem minutter igjen reduserte Henrik Bjørdal på straffespark.

Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen

Na Starter Veien Mot Mesterligaen Bodo Glimt

File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons

Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American